Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Playstation 3 si sunetul DTS-HD
-
Senior Member
si eu am logitech z5500. Trimit semnalul prin cablu optic de la ps3 la unitatea logitech. Din ce stiu eu , z5500 nu decodeaza DTS Master, sau True Hd. Doar Dolby Digital si DTS. Asa ca alta solutie de a avea sunetul lossless la filmele Blu-ray , nu am cu configuratia actuala. Am un film blu-ray ( a few good man) care daca selectez dts master mi se pare ca se aude mai rau ca DD 5.1 , probabil pt ca logitech nu decodeaza asta si reda 2.1 ?..... NU am vrut sa iau un sistem Home theater dedicat pt ca ma descurc cu Ps3-ul, iar un sistem Blu-ray + boxe era mai scump decat logitech 5500 la vremea lui. acum am vazut ca s-au mai ieftinit.
Sunt de parere ca DTS se aude mai bine, mai plin fata de DD, bass-ul e mai profund, la fel si surround-ul. Restul formatelor nu am avut ocazia sa le incerc, sau poate nu imi aduc aminte.