Quote Originally Posted by bmm View Post
pai de acord cu voi doi ...dar de unde sa stii ca sunt originale sau nu...pe net toate par originale la cum sunt prezentate..
...deci sfatuiti-ma de unde sa iau un e-lichid bun....sau daca evopur este unul bun ...

Daca vrei un lichid bun cauta Dekang (pe baza de propilen glicol).
Ecopure este bun dar buba lui e aroma, sau mai bine spus lipsa ei.

---------- Post added 08-01-2010 at 09:18 AM ----------

da....maddoc este dse510...initial eu am cerut dse901 si cel de la care am comercializat-o ma sfatuia ca pentru inceput sa folosesc dse 510....

Din experienta mea personala DSE510 se comporta identic cu DSE901. E ok tigarea, locul 2 in topul meu personal la categoria tigari standard, aburi ** din ***

---------- Post added 08-01-2010 at 09:20 AM ----------

aaa si inca ceva ,pe filmuletul prezentat pe sitte-ul lor am vazut ca se picura cateva picaturi de e-lichid si pe atomizor ...asa se procedeaza ...sau nu am inteles eu bine ?
Daca nu "modezi" cartusul, tot la picatura ramai. Ai grija ca bateriile auto (nu cu buton) au tendinta de a papa lichid si decedeaza daca picuri mai mult in atomizor.

Quote Originally Posted by daniella4 View Post
Multumesc pentru pareri.
Dar de asta ce ziceti?

Tigare electronica-lichid tigare electronica-pret tigare electronica- tigari electronice - eurotig.ro

Repet mie mi se pare ok sistemul cu incarcare in pachet, mai ales pentru deplasari lungi de acasa. Dar ceea ce nu stiu e daca e intr-adevar viabil sau nu.

Am ramas doar intr-un atomizor de 901 si ma bate gandul sa mai incerc un model...
Daca ne ceri parerea personala iti pot spune ca sunt bani aruncati 100%.

Quote Originally Posted by daniella4 View Post
Da, dar MadDoc zicea mai sus 510 ca nu scoate abur ca lumea..
Iar megabateriile sunt artizanale si cam prea..mari/butucanoase, vroiam ceva mai finut, sper sa nu supere cei care le-au trudit din greu...
Eu spuneam mai sus ca J-510, FL510 si alte copii nu scot aburi calumea.
Nu confundati Joye510 cu alte 510.

Quote Originally Posted by Ktalin View Post
Mai oameni buni dar mai cititi si voi postarile din urma, inainte sa aruncati banii pe fereastra. Pai degeaba au muncit cu sarg baietii astia pe forum si tot au explicat si experimentat atat. Asa ve-ti sti care este diferenta dintre un joey510 (care este in top la moment asta) si un dse510. Ve-ti afla si despre alte tipuri care au confirmat - dse801, dse901 etc. si mai ales despre cum se folosesc ele. Dar este greu sa cauti mai in urma si sa inveti, este mai usor sa arunci banii in vant.
Iar cei care faca reclama si nici macar nu se obosesc sa o mascheze, la produse suspecte si de care nu s-a prea auzit, sa caute sa prosteasca lumea prin alta parte.
Thanks! Foarte adevrat.

Quote Originally Posted by ovy76 View Post
Pentru cei care vor sa intre in clubul aburitorilor... cititi cu atentie:
Aburi calumea scot si DSE901 si Joye510 si DSE510... daca bateriile sunt incarcate, atomizoarele in stare buna de functionare si cartusele cu lichid in ele, veti avea aburi din belsug cu oricare din ele.

Discutiile despre tzepe au legatura cu tigarile din doua bucati, mai vechi sau copiile ce imita modelele de mai sus.

Inainte de a va plange de o tigara, verificati sa fie bateria incarcata, si sa aveti lichid in cartus. Asta in cazul in care nu s-a dus atomizorul.

Va asigur ca veti fi satisfacuti de oricare din modelele de mai sus.

Daca vreti sa aveti baterie mare, sa uitati de incarcari rapide, incercati DSE905 sau pipa DSE601. Eventual la 905 folositi un atomizor de 510, daca aveti conector.

Aburi de calitate!!!
Aburi scot toate.
Daca le pui in categorii, atunci nu poti compara nimic cu un Joye510.
Rezistenta mica a nichelinei produce cantitati mult mai mari de aburi, la fel si ajutorul dat de firisoarele care conduc lichidul din punte la nichelina.

Minusul insa e consumul crescut de curent la Joye510. Se rezolva usor cu o baterie mai puternica.

DSE901 si DSE510 sunt ok, produse de calitate, fabricant ok (Sailebao). Aburi insa medii daca le compari cu Joye510.

Quote Originally Posted by crinusandu View Post
Salut,

Am cateva intrebari: Acumulatorul are garantie ? Este normal ca un acumulator sa se duca dupa 7-8 incarcari ? Cat ar trebui sa ma tina un acumulator de J-510 daca ''aburesc'' la greu ?

Multumesc

Intreaba de garantie de unde l-ai cumparat.
Este impresionant daca mai functioneaza. J-510 este o prastie.

Un acumulator tine ok 1-2 luni incarcat zilnic de 2-3ori cu mici variatii. Dupa aceasta perioada se simte ca si-a pierdut capacitatea.

---------- Post added 08-01-2010 at 08:13 PM ----------

MacDoc mercic de raspuns anterior

Cu placere, bafta cu investitia.

---------- Post added 08-01-2010 at 08:30 PM ----------

care acumulatori sunt mai buni, simpi sau cu buton ?

Eu recomand cu buton, au mufa sigilata si nu scapa lichid in ei, in rest sunt la fel ca performante.

---------- Post added 08-01-2010 at 08:33 PM ----------

simpli scuze