Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Junior Member
User: lord aragorn
Thread: http://www.consolegames.ro/forum/f41...ollection-ps3/
Am stabilit cu el in data de 31.12 un schimb GOW Collection - Dragon Age. Intrucat nu mai puteam trimite in ajunul anului nou, am hotarat ca ne auzim dupa sarbatori si facem schimbul bazandu-ne pe incredere.
L-am sunat in data de 5.01 si am stabilit ca a 2-a zi sa punem jocurile le posta. Toate bune si frumoase pana acum. Am trimis jocul asa cum ne intelesesem si i-am lasat PM, rugandu-l sa imi dea un feedback cand primeste coletul. N-am mai primit vreun semn de la el, iar ieri dimineata l-am intrebat prin PM daca a expediat jocul. Am primit acelasi raspuns: adica nimic. Azi m-am hotarat sa il sun. La tel baiat amabil care vorbea frumos, si-a cerut scuze ca nu l-a trimis pt ca in mod ciudat posta a fost inchisa ieri, desi el trebuia sa il trimita de miercuri. L-am intrebat de PM si mi-a zis ca nu a mai intrat dar el intrase ultima oara in urma cu doar 1h (ii recomand niste lecitina) si de nenumarate ori in zilele trecute. Mi-a zis ca il trimite azi urmand a ma suna si a trimite PM, dar surpriza: nu m-a sunat si nici PM nu mi-a trimis cu toate ca a intrat pe forum.
Asta e, teapa mea, voiam doar sa va avertizez in legatura cu acest individ cu numele real Dunavatu Robert din Bucuresti.