Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Playstation 3 si sunetul DTS-HD
-
-= Nemuritor si rece =-
se vede ca in sfarsit am dat peste persoane care chiar stiu cu ce se mananca sunetul...chiar daca va mai contraziceti voi...in orice domeniu sunt idei si pareri diferite...
maniac imi poti recomanda solutia optima pentru conectare xbox + ps3 + pc la logitech z5500..toate 3 [tv full hd 81cm ..nu stiu daca are importanta]
in acest moment folosesc un splitter pentru optic...insa cum am spus si mai sus...inainte cand puneam un dvd...un bluray...un joc ps3 ...boxele treceaua automat pe formatul lor [dts..stereo etc]
acum ma pune pe mine sa ii aleg intre stereo..stereo x 2...plII movie...plIImusic..lucru care nu imi place
unde gresesc si repet..ce imi recomanzi la aceasta configuratie de dispozitive sa folosesc pentru conectare
mersi