Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: SpamBox Reloaded :P
-
10-01-2010 19:06 #4439 SP
Banned
Am tinut sa fac acest topic dupa faptul ca am fost suspendat de pe PSN fara nici un email sau orice alta informatie privind acest aspect. Dupa aproape 5-6 mail-uri trimise catre SCEA, pentru ca, contul caruia s-a datorat "banul", era cel de US. Raspunsul pe care l-am primit nu era in nici un caz pe masura asteptarilor mele, cei de la Sony comunicandu-mi faptul ca au facut schimbari in ceea ce priveste sistemul de securitate al cardurilor de credit, iar una dintre schimbari este faptul ca adresa folosita la cont, trebuie sa fie similara cu cea de pe cardul de credit, iar daca nu va fi suspendat contul, va fi suspendat sistemul PS3 sau ambele.
Concluzie: daca doreati sa folositi un card de credit romanesc pe PSN US, nu o faceti. In primul email primit de la ei mi s-a comunicat faptul ca orice cont facut pe PSN US, trebuie sa aibe o adresa valida (mailing address, inclusiv zip, din US), iar faptul ca pentru a putea folosi cardul trebuie pusa adresa de romania, va rezulta cu suspendarea contului/PS3-ului.
Am luat de pe alt site ,nu vreau sa fac news ca vad ca lui Greyhound nu ii plac newsurile mele,ca-s plagiate
.Domne am ajuns sa copiem newsuri parca-s presedinte Sony sa stiu ce si cum,credca dupa Grey aicea ar trebui sa fim toti patroni la anumite firme sa postam news.