Single post: SpamBox Reloaded :P
-
11-01-2010 22:05 #4493 SP
Senior Member
Ca sa imi vars si eu putin nervii, mai ales ca joc Demon's Souls
va spun pe scurt povestea mea cu RPD ( Romania Police Department sau Raccoon Police Department pt. ca amandoua sunt pline de zombi ). Detin o mica turnatorie ( industriala - a nu se intelege gresit ) si acum vreo 3 luni a fost " penetrata in cel mai adanc mod posibil " ( au golit tot : polizoare unghiulare, masini de gaurit, bronz industrial, chiar si un bust de bronz a unui raposat paguba evaluata la vreo 35 000 RON ). Deci dupa ce a venit echipajul de politie si unul din ei manca si avea ramase firimituri pe coltul buzei ( ma gandeam ca sunt intr-un film american in care politistul mananca gogoase ), au sosit criminalistii care se grabeau ca le incepea concediul. Declaratii, promisiuni ca vor face tot posibilul, si dupa trei luni de zile nici o pista, nici o banuiala nici un tel. in care sa spuna :" Stim ca suntem platiti din banii vostri, dar asta e suntem incapabili. Stiti noi majoritatea infractiunilor le rezolvam la "bulan", cu un tip, ceva. Asta e, va multumim pt intelegere !!!"
In incheiere va spun ca suntem pe cont propriu, legea junglei si sper ca unii dintre noi care am fost sau vom fi in situatii similare sa avem parte de noroc.