Single post: SpamBox Reloaded :P
-
11-01-2010 22:41 #4496 SP
Admin
Apropos de Politia romana... mi-au golit si mie odata apartamentul si au reusit sa distruga chiar ei orice dovada. Nu ajunsesem nici eu nici taica-meu acasa ca sigur isi lua un cap in gura unul din ei... s-au luat de maica-mea si i-au spus "Sa fii fericita ca nu erai acasa, cine stie ce se putea intampla". Sper ca intre timp sa le sparga si lor cineva apartamentul... asa, ca payback 
Si apropos de furturile din automobile... am o matusa careia i-au furat de 3 ori radio-ul, cd-playerul din masina. De fiecare data i-au spus "cercetam". Pe de alta parte, am un amic (plin de bani) care atunci cand i-au fost furate cauciucurile si cd-playerul, a fost invitat la un depozit al Politiei, unde erau tone de recuperari din furturi si i-au spus "Nu-i asa ca va 'recunoasteti' aici ce v-a fost furat ?". Si si-a luat omul cauciucuri noi si ultimul racnet de cd-player. Asa ca... no comment despre Aitilop, care m-a amendat de cate ori m-a reclamat vre-o vecina nebuna cum ca am dat volumul prea tare la filme... dar care nici nu se agita atunci cand manelistii de vis-a-vis isi scot boxele pe geam, Sambata la 6 dimineata... sau cand fac nunti 3 zile in continuu, de se imbata ca porcii si urla non-stop printre blocuri... Sa fim seriosi...