Nu stiu, de fiecare data cand mi s-a intamplat asta m-am descurcat singur ca niciodata nu am vrut sa imi rezolve cineva problemele de genul acesta. Si incercam cat de cat sa nu intru in probleme asa. Bine, am avut o data de un fiu de rrom care a zis ca vine cu satra sa ma taie. Si m-am dus, i-am zis ca exagereaza, mi-a dat un pumn dar l-am evitat si i-am zis din nou ca exagereaza, a plecat si gata. A doua zi ne salutam si gata. Consider ca am iesit eu ala castigat decat sa incep sa dau telefoane la mama la tata, la unchiu militar sau matusa agent CIA.

@nops666: sesiunea scoate seriozitatea din mine Doar ca ma distreaza foarte mult discutia. Adica ma gandesc la saracul Octav. Are o poveste asa de tare din copilaria lui incat nimeni nu o crede. Si stiu si de ce. Toti suntem intr-un fel sau altul fustrati ca ai nostri tati nu ne-au scos din belea asa. Hai, s-o dati pe fata cu toti ca de asta sunteti rai cu baiatul.

---------- Post added 12-01-2010 at 12:12 AM ----------

Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
Sper ca glumeste...era sa dau si fanta pe monitor
Moa, mi-ai facut o pofta de fanta shokata de m-ai nenorocit. Si imi este o lene sa cobor.

---------- Post added 12-01-2010 at 12:15 AM ----------

Deci e mai atractiv threadul de spam decat examenul de maine de Baze de Date.

---------- Post added 12-01-2010 at 12:17 AM ----------

Si ador later edit-ul