Ti-as recomanda un LED, dar e prea scump pentru bugetul tau.
Eu am achizitionat un Samsung Full HD de 40" din Italia, cu 1100 euro redus de la 1600

, la Altex e pest 1700.
Vreau sa iti spun ca am terminat Uncharted2 pe vechul meu televizor HD ready de 32" si l-am reluat din nou pe noul TV si e ca si cum ai juca un cu totul altul joc-ca si cum ai trece de la SD la HD.
Cu toate astea un prieten de-al meu si-a luat o plasma Samsung, fullHD (curios ca la altex scria ca e 1024x768, o rez ciudata nici fullHD nici HDready, dar cand am bagat PS3-ul in el suporta 1920x1080p, "P" nu "i"-interlaced) la pret de 2300ron, co o imagine excelenta comparativ cu un LCD, filtreaza foarte bine semnalul nonHD, exemplu posturile TV.
Si o chestiune offtopic, cu tunerul digital integrat prinde toate posturile digitale furnizate de RDS........de mentionat ca vecinu are abonament basic cu vreo 60 de posturi si el prinde digital vreo 120 dintre care vreo 3 HD.....nice huh?.........

.
Io am UPC si mi le gaseste si mie alea digitale toate, dar au semnal demodulat-adica nu se vad, si mai am si abonament digital..........damn you! UPC