Si eu m-am chinuit vreo 2 zile ...2 seri cu o faza super frustranta la un boss...am intrat cu putzina viata si fara wrath iar nivelul nu are nici un fel de vulgrim location ca sa ma duc sa cumpar .De obicei nu sunt masochist (d'aia nu am nici o platina la nici un joc ) si nu insist mai mult de 1 zi cam asa dar la jocul asta ziceai ca sunt posedat ....m-au apucat toti nervii imi venea sa sparg discul , plasma .....am smuls tastatura de pe controller ....imi venea sa-mi "bat " prietena ( si-a castigat dreptul sa comenteze la jocuri dupa ce a terminat GOW 1 si 2 + alte jocuri nu chiar usoare ) care incepuse cu faze de genul "da-mi mie ....!! da-mi mie !! ca tzi-l fac eu !!"

La un moment dat am crezut ca e un glitch , am cautat pe net si am gasit pe unii care ziceau ca e chiar usor ...m-am enervat si mai rau lol. Cred ca a fost greu si din cauza ca e genul de boss cu care te chinui lejer peste 10 min si ai mari sanse sa-tzi pierzi concentrarea...mai ales daca esti si putzin obosit .
Acum am trecut dar deja am prins frica de joc si cum am ocazia imi cumpar "viata " si wrath .
Imi place la el ca pana acum nu am intalnit puzzle-uri f frustrante gen platform ....sa sari la limita pe niste chestii care se misca , in timp ce te feresti de niste cutite ....tre sa fii atent sa nu-tzi cada o bomba in cap si mai ai si doi negri mititei care incearca sa te impinga in prapastie ....daca vreau chestii d'astea joc LBP (sa sar sa ma prind sa ma agat )

Frumos jocul si mi se pare aiurea ca IGN plus alte cateva site-uri i-au dat note sub 8 doar pt ca nu are concepte originale si ca s-au inspirat ....wtf..pana la urma cate jocuri originale sunt ?? Exact cum zicea si raskolnikov :" why try to fix something if it ain't broken? "
Pana la urma bravo Vigil games . Destepti baietzii, macar nu au riscat si pt primul lor joc au mers pe o reteta sigura . .

Bafta