Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Modern Warfare 2
-
13-01-2010 12:17 #1925 SP
Member

Originally Posted by
kobayashi
Joc cu maneta,thanks

.Da asa se intampla mai tot timpul in MW2,e sistemul asta prost de matchmaking,nu inteleg ce era asa greu sa ne lase sa facem noi echipele.Si pe Private game deabea cand incepe meciul te lasa sa alegi in ce echipa sa joci,pai de unde sa sti fiecare in ce echipa joaca daca nu ai lista cu jucatorii in fata ca sa poti face echipele,e prost gandit din start.
Da au fost cateva meciuri mai stranse destul de faine aseara,ne-am fost adunat cativa

Ultimul meci care l-am jucat eu inainte sa ma bag la somn a fost foarte palpitant si strans. Pierdeam dar spre final am reusit sa scot un Chopper Gunner dintr'un noroc crunt (5 man G18 spray) care m-a ajutat sa tin 3 si apoi 2 baze destul incat sa castigam meciul pe muchie de cutit. Pe Favela se intampla treaba.
Nu prea inteleg cum puteti voi juca cu UMPul, eu personal nimic nu pot sa fac cu el. Ma depaseste felul in care trage. Prefer Vectorul sau Akimbo G18. Mi se pare ca are un recul mai nebun decat F2000 UMPul, totusi cand ma uit in Killcamuri lumea trage cu el fix pe tinta. E o smecherie cu UMPul?