Single post: Bash.consolegames.ro
-
Senior Member

Originally Posted by
mark``
Alex mersi mersi mult mult de tot. Am primit GOW COLLECTION. Uhuuu. Is foarte excitat ca am asteptat jocul mai mult de o gramada. Bine, transportul s-a desfasurat ok in regim de posta dar eram eu tare nerabdator. O singura mentiune am: alex, faci foarte bine ca trimiti coletele in pungi cu bule de aer si sper sa continui sa o faci, nu de alta dar astazi cand am ridicat jocul, daca nu era invelit in acea punga cred ca numai discul mai era intreg. Eu nu stiu ce naiba fac astia cu coletele, le joaca in picioare? Tot ambalajul era plin de noroi uscat si un colt era tot ras pana la punga de bule. Is criminali astia, bine ca carcasa si jocul sunt ok sigilate perfect cum trimite web de obicei. Mersi inca odata.
Oh, really?

Originally Posted by
Mariusik
Am si eu o intrebare, si daca tot e vorba de achievements m am gandit sa o pun aici:
Un achievement il poate avea o singura persoana, chiar daca mai este cineva care indeplineste conditiile pt a avea achievementul? Am vazut ca e pe sistemul primul venit, primul servit.

Originally Posted by
Laurentiu
Nu cred ca se da la primul servit. Eu cred ca daca doi useri indeplinesc cerintele pentru acelasi achievement, atunci sistemul il da automal celui cu mai multa experienta.