Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: God of War 3
-
Member

Originally Posted by
Pizzi
Ok. Care dintre voi a avut boala pe Hades de l-a imbuibat cu hamburgeri? Cum poti sa-i faci ditamai burtoiu' unui zeu? Cand am vazut poza cu casca lui, mi-a placut foarte mult si am vrut sa caut mai multe poze insa am dat peste ce o sa fie in God of War 3. O sa fie un...gras. Nici nu prea imi vine sa ma bat cu el, imi vine sa-i scot scamele din buric. Fratele lui Zeus si al lui Poseidon are burta. Dragut. NOT!!!
Sper ca jocul sa fie superb pentru a putea trece peste acest...gras. Bine ca nu i-au pus si tricou cu gigolo italiano 500 $ ca atunci chiar ca erau culmea.
Run fatboy! Ruuun!
Nimic nou, asa arata si in GoW2. Se potriveste cu takeul universului GoW asupra mitologiei grecesti... probabil au vrut sa il faca mai grim si hellish in look pentru a-l distinge de ceilalti zei ca zeu al Underwordului... Vazandu-i coiful lui Perseu tot in GoW2, nu se potriveste cu ceva ce ar fi purtat de Hades in universul asta, dar presupun ca au schimbat destule incat sa nu mai incerc sa imi dau seama de una sau alta...
---------- Post added 17-01-2010 at 10:16 PM ----------
De asemenea, nu stiu daca a mai fost mentionat, dar Jaffe a declarat cele de mai jos pe la sfarsitul lui decembrie. Poate legate de Rebootul God of War care se zvoneste a se incepe dupa lansarea lui GoW3.

Originally Posted by
David Jaffe
Zelda open world is different than GTA3 in terms of player guidance. Which is why I love ZELDA open world more.
If I were to do GOW now, I would do GOW meets ZELDA 64 structure. Much more interested in immersive games now vs. scripted experiences. But I think Zelda open world+GOW puzzles/combat=pretty good mash. Many other games have mash�d that up. Not to imply I don�t love GOW. I DO very much. But I just would not design it the same way now, in 2010.
Not to imply I don't love GOW. I DO very much. But I just would not design it the same way now, in 2010.