eXist: merci man, insa stim ca sunt tone, mii de styles pt. vBulletin. Insa noi vrem pe langa ceva original sa avem si "identitatea" noastra. Care de obicei este placuta sau nu. Si asa cum am decis cu ceilalti, un style black este in concordanta cu ceea ce am dorit noi. Si nu e obositor. Iar albastrul, rosul si albul sunt pentru contrast.... momentan acesta este CG. Si nu vreau sa ajungem ca in alte parti, sa vad screenshoturi cu "am o problema cu style-ul roz-bombon" sau "cel mustar are probleme cu linkurile"... etc.

Acum... nu vom putea fi pe placul tuturor... insa va spun eu ca daca se face un efort, dupa cateva saptamani nu veti suporta alte site-uri. Mie unul deja mi-e greu sa lucrez la alte style-uri pentru ca tot la asta ma intorc

Dar, cine stie, in timp... si in spatiu... se vor schimba multe. Momentan ne intereseaza mai mult contentul decat look-ul. Look care trebuie sa recunoasteti, am incercat sa-l tinem cat mai clean. Daca am reusit sau nu, asta este. Vom incerca sa devenim mai buni