Single post: Dragon Age: Origins
-
Senior Member

Originally Posted by
RonanN1
Khan, am văzut aseară c-ai postat la ultimul joc devorat Dragon Age: Origins și că la final ai zis că nu știi �ntre care să alegi (Lost Odyssey sau Dragon Age: Origins) pentru jocul preferat
...chiar așa e? Ca Lost Odyssey (din clipuri am dedus altceva

)? Eu unul iubesc Lost Odyssey (de nu apare Lost Odyssey 2 mor!)
Io-l am sigilat Dragon Age: Origins (chair e la v�nzare/schimb de ceva vreme) sincer mi-e cam frică să mă apuc de el
Timp am și știu și cum să joc genul ăsta de jocuri (�n sensul că nu trebuie grăbite că nu se mai �nțelege nimic) dar...nu știu.
Plus c-am văzut clipul ăla cu gay elves

- chiar e adevărat? Faci faze din alea �n joc?
Ce mă disperă jocurile �n care e implicat sexul și alte relații aiurea.
Nu prea seamana cu Lost Oddyssey dar pentru amandoua m-am simtit la fel de implicat in storyline si in progresul jocului. Sistemul de combat, inventarul si totul practic e mult mai "vestic".
De exemplu, in DAO nu ai deloc random encounters, ba chiar daca revizitezi un loc dupa ceva vreme poti lua loot-ul de pe inamici in continuare pentru ca ramane inca acolo. Viata se reface dupa fiecare sesiune de lupta si nu trebuie sa strangi din masele pana la urmatorul save point.
Cele doua jocuri se aseamana doar foarte putin insa mie mi-au placut la fel de mult.
Nu poti face sex cu lesbiene, daca nici Morrigan nu se lasa, ce pretentii sa mai am de la Leliana (ca de ea n-am prea tinut cont). Singura posibilitate gay e aia cu elful insa am citit pe net ca daca ai evoluat dialogul suficient de mult poti face un foursome cu Morrigan, Leliana si Zevran. Cum s-a zis si mai sus, e usor de evitat si gameplay-ul nu prea incurajeaza relatiile ci doar un likeness mai mare intre tine si membrii tai din party (primesti skilluri bonus ca recompensa). Tin minte ca in Baldur's Gate lucrurile mergeau atat de departe incat puteai sa faci un copil iar acesta (inca in fasa) facea parte din party-ul tau. Lucrurile insa nu au mers atat de departe in cazul DAO.
Daca stau bine sa ma gandesc, sunt multe lucruri care ma enerveaza la joc insa si mai multe lucruri bune care ma fac sa zic: "Lasa-ma frate cu astea, detalii detalii. Nu vezi padurea din cauza copacilor!" 
Ti-as sugera sa-l desfaci pt 1000/1000 (sau ma rog, 1150/1150). Din 2 gameplay-uri l-ai rezovlat. Si nu cred ca o sa-ti para rau, nu vorbim de Damnation aici