Quote Originally Posted by Hyp View Post
prelungirile de licitatii nu incalca regulamentul. deseori o sa observi ca s-a mai abordat aceasta metoda [din cauza ca au fost putini care au licitat, suma este prea mica ...si se mai prelungeste odata...doua ori..daca si la sfarsitul acestei perioade tot tu o sa fii castigator...operatiunile se vor derula in continuare]. In plus studentul din cate am citit acolo e in spital...si muthu raul a prelungit licitatia dupa ce a vb cu el. adica din cate se banuie...a prelungit pana vine...
Nu am spus ca incalca regulamentul, neavand practic ce sa incalce. In regulament nu este stipulat nimic in acest sens, iar prelungurile nu sunt tocmai ok si am sa-ti explic de ce. Sa presupunem ca nu mai liciteaza nimeni peste mine si mai trece o saptamana, dupa care inca una si iar una. Se face o luna de zile. Dupa o luna intreaga oare eu mai vreau sa ofer acel pret pe jocul respectiv, stiind initial ca licitatia trebuia sa dureze o saptamana? Banuiesc ca stii foarte bine ca jocurile isi pierd din valoare foarte rapid. Daca stiam de la bun inceput ca dureaza 2 saptamani, 3 saptamani, 1 luna, atunci poate nu mai licitam deloc sau licitam o suma mai mica. Si ca sa devina totul mai enervant, s-a modificat licitatia exact in ultima clipa. Nu cu o zi inainte (cand a si postat pe forum, pregatind oarecum inchiderea licitatiei), nu cu doua, ci chiar in ultimul moment.

Am vazut si eu ca e in spital si pot intelege ca nu poate intra pe forum, dar una e sa amani trimiterea jocurilor din acest motiv si alta e sa prelungesti licitatia.