Nici eu.
Uncharted 2 e un joc fantastic, de mult nu am mai stat sa ma joc cateva nopti la rand. Daca m-ar fi tinut bateriile l-as fi jucat cap coada.
Normal pentru mine 3-4 or de joc sunt suficiente...........

Asa ca iti poti face o imagine cat fun am avut avut jucandul, l-am luat pe hard din prima......

Tehnic vorbind ma cam inervat mecanica, felul in care tre sa il faci pe Zoran Lazarevici, dea dreptul frustrant, ma asteptam la inegrarea unui puzzle in ecuatia bossuli de final, prefer sa imi folosesc mintea in locul muschilor.

Referitor la clisee, d.p.d.v. al storyuli:
Urasc faza in care bossul invie de zece ori situ tragi cu tot ce ai in el.

Probabil sunt eu prea pretentios, dar credema ca stiu ce poate Amy Hennig directorul Uncharted1 si 2 . Inainte sa fie la Naughty Dog a lucrat la seria Legacy of Kain: Soul Reaver 1 si 2, LoK:Blood Omen1 si 2,si ultimul in ordine cronologicaLoK: Defiance. Acolo gasesti un story atat de complex, care poate doar Metal Gear Saga il egalaleaza. Si referitor la boss batle, vezi bossi din Soul Reaver 1, acolo ai un exemplu de cum poti folosi environementul in avantajul tau..........scuze daca sunt prea sentimental.Ma auto declar Die Hard Fan of Legacy of Kain...............