Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
22-01-2010 17:30 #2239 SP
Junior Member
Salutare tuturor si bine v-am gasit, am obs pe parsursul celor peste 100 de pagini ca unii au venit iar altii au plecat, este bine ca lumea e pasionata de ET. Zilele astea o sa-mi comand si eu asa zisul 901, care dupa cum obs cel mai ieftin e 159ron+taxe postale, pe un site care sa mai vehiculat pe aici.Cam scump zic eu,mai ales ca am gasit un site din china , care l-am monitorizat de mai bine de 8 luni, iar toate comentariile aferente facute de catre cumparatorii din toata lumea, in ceea ce priveste calitatea produselor mi-au inspirat incredere totala, si ca sa nu uit ce vroiam sa spun prin asta, costul aceluiasi set de dse 901 vandut pe vapoare ,pe site-ul chinezesc,este doar 100ron, cu tot cu taxe de transport prin posta. Astea fiind spuse am si eu 1 intrebare, poate ca in paginile anterioare sa mai specificat, dar la cate au fost am uitat. Care este maximul de mAh pe care-l suporta un atomizator de dse901 sau joye 510 ? Am sa va tin la curent cu ce va urma.