Quote Originally Posted by Rockstar View Post
Eu deja caut sa il vand si cred ca o sa mai las si din pret. Macar sa recuperez o parte din bani.
L-am bagat 30 de mintue in ps3 apoi l`am scos... Cel mai dezamagitor joc pe care l`am jucat !
Nu era de ajuns ca trebuie sa mergi cu masina zeci de minute pana ajungi la target, dar pe drum te trezesti mereu cu 4-5 jeepuri care te alearga si trag in tine...si il joc pe easy . Masina care explodeaza FOARTE repede si trebuie sa ma dau jos mereu sa o repar etc. etc. etc.
Spuneati ca Assassin's Creed e repetitiv ? (mi-a placut mult jocul ala) Well, check out FARCRY 2
In 30 de minute nu cred ca simti ce e repetitiv.Doar ca esti tu prea slab la jocul asta,cei cu jeep-urile nu-ti fac nimic in mod normal si tu te arunci cu capul inainte ca intr-un Serious Sam probabil.Singurele momente mai critice sunt in localitatea aia unde e interzis focul si o sa ai de facut "rele" pe acolo.

Eu mi-am reparat masina in timp ce luam foc. Nu l-am jucat pe easy.

Oricum gusturile nu se discuta,doar ca ai pus niste lines aici care n-au treaba cu jocul,ci cu skill-ul tau. E repetitiv,de la un moment dat misinile devin rutina,dar in nici un caz primele 30 de minute.