Quote Originally Posted by emptysilence View Post
mie mi-ar fi nefolositoare stiind ca voi sta cu ea offline tot timpu,raman la originale
iar daca as moda nu as iesi cu nimic mai ieftin
pentru ca daca imi cumpar original jocu dau 185 ron dupa care il vand dupa ce ma satur de jucat(majoritatea le dau in maxim o luna ,1-2 pe an reusesc sa le tin mai mult care mi-au placut prea mult)
si il dau cu 120-140 mai departe la mine in oras iar eu care mai pun bani cu un prieten la jocuri ies in pierdere doar 30-40 ron ceea ce m-ar costa mai mult un blank blu-ray si o unitate de scriere

ultimul exemplu fiind duty 6 am dat 2 mil pe el ,intr-o luna jumate l-am jucat de m-am saturat chiar si eu si prietenu asta al meu care cumpar cu el,m-am jucat chiar si online care ma dezamagit(nu ma atras) dupa care l-am vandut cu 140 ron(fiind impecabil ca asa le tin eu )
Am iesit in pierdere eu 30 ron,celalalt din bloc 30 ron oare mi-as mai dori sa o modez ???

Iar jocuri care le-am tinut mai mult timp fifa.killzone2,resistance 2,gta etc (80-100 ron) chiar daca le-am vandut dupa mult timp aproape un an tot mi-am scos ceva pe ele si in plus le-am rupt jucand online DECI ?????

SUNT EXTREM DE MULTUMIT ,raman la jocuri originale

Parerea mea ,scuzati ca am scris putin dezordonat
emptysilence pe tine cred ca te doare atat de tare sa iti recuperezi banii, incat nici nu mai apuci sa dormi.............nu de alta da ai dead line de o luna jumate..........maxim!
Asta ca sa obti un profit cat mai mare. Sa nu mai vorbim de multiplayer.........numa-l incerci sa nu zica lumea ca nu sti cum e.

Pana si jocurile alea putine care-ti plac le vinzi.............greu cu bani astia .

Ai impresia ca ceea ce faci tu difera cu mult fata de piraterie?