Single post: Renumitul hacker Geohot, anunta ca zilele PS3 sunt numarate pana cand va fi spart !!!
-
Senior Member
Tu chiar crezi ca ar mai interesa pe cineva vreo modare sau ceva daca am avea toti bani? Pai daca as fi avut bani nici nu m-as mai fi obosit sa scriu macar pe aici. Imi cumparam in continuare ce-mi vroia inimioara si gata. Totusi ca sa vedeti ca nu-s chiar asa de nesimtit precum cred unii pe aici, o sa iau GOW3 original. Pt ca am GOW Collection si o sa fac o colectie
E un joc mult prea bun ca sa nu le dam banii la producatori. Pt multe altele chiar nu-mi permit. Trebuie sa dau la schimb ce am ca sa pot lua altceva. Si nu vreau sa dau Collection sau fifa 10. Astea sunt singurele care le am. Credeti ca e usor cu un salar sub 1000 ron intr-un oras mic din Romania pe vremurile astea sa-ti permiti luxul de a cumpara originale? Nu, te abtii si gata. Nu sariti ca nu te mai juca, PS3 nu e pt toti, ca am avut PS3-ul de ceva timp si m-am chinuit sa-l folosesc (din perspectiva jocurilor). Chestiile astea te imping sa piratezi nu bunul simt sau ca asa vrem noi sa piratam.