Single post: Renumitul hacker Geohot, anunta ca zilele PS3 sunt numarate pana cand va fi spart !!!
-
Senior Member
Am tot incercat sa ma abtin in a posta pe topicul asta dar nu mai pot. In primul rand ce face baiatul asta face din pasiune, nu ca are intentii ascunse de a falimenta compania sony sau alte chestii de genul. Majoritatea ati interpretat gresit ideea de hack'uit o consola, sarind in sus ca vai o sa pice sony in sapa de lemn daca vor fi piratate jocurile. Poate cu ocazia acestui hack PS3 va fi singura consola nextgen pe care se va putea rula homebrew, lucru care nu cred ca va duce sony in sapa de lemn, ci din contra, le'ar creste vanzarile. Sony ar pierde din piratarea jocurilor doar in cazul exclusivitatilor, dar acelea sunt in numar de 2-3 pe an.
Pe vremea PS2 toata lumea discuta un joc, fara ca nimeni sa se laude ca l'a cumparat sau ca l'a piratat, si nimeni nu era blamat. E problema fiecaruia ce face cu consola lui,atata timp cat incearca sa nu iasa in evidenta. Acum, majoritatea posesorilor de PS3 fac o virtute din cumparatul jocurilor, si improsca cu noroi detinatorii celorlalte console ca pirateaza, desi cumpararea unui joc este doar o chestie de bun simt si respect fata de producator, dar tind sa'i inteleg deoarece traim intr'o tara in care nesimtirea, tupeul si hotia sunt considerate virtuti.
Chiar credeti ca PS3'ul este imposbil de hack'uit? Eu cred ca doar nu s'a prins nimeni ce trebuie facut. Cum pe ps2 au lasat loc pe placa de baza pt modchip, asa cred ca si PS3'ul a fost facut sa fie spart, doar ca, repet, nu s'a prins nimeni ce trebuie facut.