...păi să vedem :

• When all of your meals take place in front of your console. (așa fac de c�nd mă știu)
  • When you have more than one of the same type of console, and both work. (2 Xbox 360s)
  • When you have over $2000 invested in gaming. (aici nu șyiu cum stă treaba exact...n-am contorizat dar...e depășită suma lol )
  • When you can't pass up a GameStop (or any other game store) without going in. (și asta fac de c�nd mă știu - și de multe ori cumpăr c�te ceva )
  • When you have more than one copy of the same game. (dubluri! - Tekken 6, Halo 3, Burnout Paradise, Timeshift, Dead Rising, Star Trek, etc - astea-s doar next gen)
  • When you have an extra console as a "backup" in case your current one breaks. (da, am )
  • When someone scares you, and you scream "Zombie!" and run away.
  • When games are more important to you than eating, or personal hygene... (dec�t igiena personală nu, io-s obsedat de curățenie - dar c�nd vine vorba de m�ncat, sex și alte chestii aiurea...pot și fără lol ) - bat chiar recorduri.
  • When you call your friends "noobs". (roboți, ratoni, amatori, etc.)
Ca, astea-s lol

Și mai sunt...c�teva care nu-s acolo:

Adormi cu controller-ul �n m�nă (sau cu capul pe tastatură �n cazul �n care mai joc CS1.6/CSS și caut mix).
Mergi la magazin cu controller-ul �n buzunar/m�nă.
Ai BURN IN pe LCD, meniurile de la așteptat să intre lumea la meciuri (Tekken 6, Bust-A-Move, etc.).
C�nd mergi pe stradă ai tendința de a interacționa ca-n jocuri.
�ți faci lucrarea de licență...pe GAMEs (și nu una că două lucrări) lol - imediat vine disertația tot pe GAMEs.

...mai sunt...O TONĂ, nu c�teva.

Evident astea toate pică atunci c�nd trebuie să �nveți pentru examene and stuff. Și se reiau imediat după

C�nd te joci...te joci.
C�nd �nveți...�nveți.

Dacă faci mix...e dezastru.