Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: De ce PS3 Fat si nu PS3 Slim
-
Member

Originally Posted by
maniac360
Threadul asta e inutil si eu sunt un fraier ca postez aici, dar nu ma pot abtine. S-a discutat problema in cauza de zeci de ori. Din punctul meu de vedere ambele sunt aproape identice si tinant cont de faptul ca am avut si slim si fat si le-am desfacut si testat pe amandoua, personal prefer fat-ul de 80gb (CECHKxx). Tot ce vreau sa mentionez e ca slim=reducerea costurilor si tu deduci ce vrei de aici. Sunt mai mult ca sigur ca tu nu o sa observi absolut nici o diferenta intre ele.
Oricum, stimabile, nu ai de ales pentru ca in 99% din magazine gasesti numai slim, deci intrebarea ta e mai mult retorica.
nu cred ca reducerea costurilor inseamna un produs mai prost dupa cum sugerezi, asa a fost si cu ps2 slim toti ziceau ca e tampenie ca se misca prost ca are probleme cu laseru dar uite ce bine sa vandut, intradevar pentru multi varianta fat este mai stylish dar banuiesc ca multi cumpara consola sa se joace sa vada filme etc nu sa se uite la ea.