Quote Originally Posted by ffocus View Post
Ideea este ce le aratam acestor copii. Thread-uri pline de exaltare despre piraterie, sau faptul ca se poate si legal?
Copiii astia au vazut mai mult decat ai vazut tu. Si pana la urma ce e rau in a sparge o consola? De ce sa nu exploatezi la maxim posibilitatile acesteia.

Vorbiti de piraterie de parca nu ati fi atins in viata voastra un blank si nici nu ati fi descarcat vreodata ceva de pe torente sau dc...

Stiu! Voi aveti doar jocuri originale! Aveti doar IPhone-uri de la Orange! La Nokia folositi doar GPS asisted nu ati activat gps-ul intern! La PSP aveti un sertar de UMD-uri! Vedeti 3 filme pe an ca nu deschide-ti niciodata torentele si nici nu o ardeti cu hdd-ul de 1T prin vecini! Nu mai zic ca va procesati pozele cu Photoshop licentiat! Si asi putea sa continui la infinit, dar ma opresc aici.

Pe mine ma lasa rece, cine, cand si cum o va face, dar sigur se va gasi un baiat destept care sa-i dea de cap PS3-ului. Deasemenea imi este indifernt daca va modati sau nu consolele ca nu am nici de castigat si nici de pierdut. Pe harta producatorilor de jocuri Romania oricum NU EXISTA!