Quote Originally Posted by Mykayel View Post
Am PS3-ul din Iulie 2009 (parca) si am intampinat cateva chestii destul de enervante:
1. Nu am intrare pentru casti. (USB does not count) Stiu ca acum nici o consola nu are intrare pentru casti, ci se presupune ca televizoarele ar trebui sa aiba, dar nu prea vad de ce este asa greu sa ii faci o intrare pentru casti consolei. (Pana si SEGA GENESIS a avut asa ceva, si mai avea si volum separat pentru ele)
2. Nu pot conecta un Dualshock2 la consola. Asta e chiar aiurea...De ce nu am intrare Dualshock 2 pe o consola Sony? Are cineva idee? (faptu ca DualShock2ul nu are HOME button nu este o scuza)
3. Daca setez consola pe HDMI dupa care mut consola la un televizor care are doar AV, imi lasa ecranul negru. Asta iarasi e o chestie fara sens, nu puteau face un Autodetect feature de cate ori conectezi consola? Practic, daca consola nu detecteaza HDMI dar detecteaza AV, ar trebui sa isi schimbe automat setarile, dar nu o face, trebuie sa o fac manual. Si DA, chiar am avut niste probleme din cauza asta.
4. Am avut parte de un Crash dar ala era din cauza jocului Assassin's Creed 2, asadar in loc sa ma mir ca jocul a provocat un crash, ar trebui sa ma mir ca un joc Ubisoft a provocat DOAR un crash lol. Si am mai avut si probleme de sunet cu Homecoming. (dar din nou, nu e vina consolei, ci a jocului)

Ah da, e modelul de 80 de GB.
Overall: E un sistem foarte reusit, macar nu trebuie sa trec prin ce trec cu PCul. lol
Inainte sa-ti raspund la intrebari te voi ruga ca data viitoare sa scrii in limba romana si sa folosesti un limbaj mai civilizat. ok?

1) deoarece castile sunt de domeniul trecut :d, nu uita ca PS3 are bluetooth si este foarte usor sa conectezi o casca cu tehnologie bluetooth care se foloseste la telefoanele obisnuite.

2) Pentru ca DS2 a fost folosita la consolele PS2 si daca te uiti putin, layoutul DS2 este diferit fata de cel al lui DS3, mai exact DS3 are triggeres. in plus nicio conosola PS3 nu are intrare pentru DS2

3) se rezolva foarte simplu. "When turning on the system, just hold down the power button for FIVE seconds. It should beep at you and then restart over whatever cables you've hooked it up with." (sper ca sti engleza )

4) cred ca nici tu nu sti ce ai vrut sa ne transmiti.