Quote Originally Posted by Tom_Cat View Post
Sa te legi la magistrale este relativ usor, dar sa reusesti sa integrezi un nou sistem, care sa emuzele functionarea corecta, asta mi se pare greu, daca nu chiar imposibil, fara ajutorul producatorului.
Corect comandante suntem aproape de adevar. Sa poata baiatul asta ce se lauda, cu ajutorul producatorului ?

---------- Post added 26-01-2010 at 07:53 AM ----------

Quote Originally Posted by kane86 View Post
Scuze pentru offtop: Eu raman la aceeasi parere: nici un tip de software sau hardware nu se pirateaza fara complicitatea producatorului. Sunt jocuri si jocuri la nivel economic care determina si astfel de practici (pe langa multe altele). De exemplu la PC folosirea ca modalitate de securitate doar al serial number-ului de ani de zile.

Ontop: Tom_Cat pentru explicatii. Acest Geohot mi se pare cel putin ciudat. De ce ar exista doar un singur pusti (sau o oarecare alta persoana, de exemplu un pasionat cu ani de experienta) in lumea asta care sa faca asa ceva? De ce exista o singura persoana/echipa in spatele fiecarei modalitati de modare al unui dispozitiv folosit worldwide? Geohot - Iphone, C4eva - Xbox360 sau DarkAlex - PSP.
Este si asta un scenariu posibil intr-o lume plina de surprize si conspiratii.

---------- Post added 26-01-2010 at 07:59 AM ----------

Quote Originally Posted by mark`` View Post
Intradevar, dupa ce ai scris aici (si sper sa ai dreptate pe ce ai zis pt ca nu cunosc detalii atat de tehnice) imi vine greu sa cred ca PS3-u va fi vreodata modat. Cu toate astea eu am incredere in Geohot pt ca ne-a demonstrat odata cu iPhone ce poate. Stiu ca nu e acelasi lucru dar...
O sa fie modat stai linistit. Nu exista teoretic ceva facut de mana de om, ca sa nu poata fi "inteles" tot de catre om.