Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
nasol, imi pare rau ptr tine, dar data viitoare sa te axezi pe cei care au in dreptul userului verificat ori smth like that, eu am facut tranzactii pe okazii de peste 12 mil si n-am luat teapa, fiecare cu norocul lui. Cel mai bine te duci la baia mare, s-au de unde e el si il bati de 650 ron . zici ca vrei sa ridici banii personal.
Si eu am avut tranzactii pe okazii in valoare de 800 RON si nu am avut probleme. Trebuie sa gandesti macar un pic inainte sa "bati palma" cu cineva pe o suma asa de mare. Si chestia asta cu bataia la Baia Mare, tu te auzi ce zici ? El un copil de 15 ani sa se duca la interventii pe golani din astia ? Tu crezi ca ala lucreaza singur, cine crezi ca i-a dat calificativele pozitive ? Mama lui ? Bunica ? Tu cate interventii din astea ai avut ? Sau ai vazut in filme ?

Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
Faza asta e ca in desene animate cand arata sageti enorme > this way > it's here > right here > yes here ...si omu nu vede nimic,ti-ai facut rau singur cu mana ta
My sentiments exactly !

Liviu15, nu te supara, dar tu nu trebuia sa cazi in plasa astuia. Sa fim seriosi, cum a zis Laurentiu mai sus, N97 la 650 RON, automat trebuia sa inchizi pagina si sa-ti vezi de viata ta.

Oamenii acestia exista pentru ca exista victime, iar tu, la 16 ani ar trebui sa te consulti cu ai tai, cu un frate mai mare, cu un prieten mai mare,oricine ce ar putea avea ceva mai multa experienta de viata. Te asigur ca te-ar fi sfatuit sa stai pe fundul tau.

Acum ce poti face tu, este sa dai sfaturi altora sa nu faca precum tine. Da, o lectie scumpa, dar te asigur ca a doua oara nu vei mai cadea in plasa

P.S. Da, sa ne punem baza in politie, pfff....