Sincer ma asteptam la altceva, la ce lipsa de aplicatii va avea in momentul lansarii asta si este: o rama digitala cu un Safari fara flash si alte plugin-uri care le regasesti implementate in majoritatea paginilor web. iBook mi se pare inutil, mie imi place sa citesc o carte in formatul clasic (adica din hartie si coperti).
Daca nu va evolua d.p.d.v. software pretul lui e o gluma proasta. Nu are "card-reader" si trebuie sa te multumesti cu memoria lui si scuza-ma, dar modelul cu 3G/64gb (care si astia mi se par putini) e 829usd+tx=900usd mi se pare mult pentru ceea ce e. La noi presupun ca va fi in jur de 1000euro (tva-ul e dublu fata de USA si apple nu prea tine cont de paritatea eu/usd).
Legat de multitasking eu il consider o prioritate pentru ca tot timpul cand sunt pe net ascult radio sau muzica pe itunes, fac upload/download pe un ftp, etc si mi se pare o idiotenie ca nu e implementat.
Nu cred ca vor rula aplicatiile ppc/intel de pe mac-uri pentru ca vad ca are un microprocesor facut de apple (sper sa ma insel).
Eu sunt dezamagit ca nu au anuntat un "refresh" la celelalte produse, inclusiv iPhone. Imi pare rau sa vad ca Apple devine un alt Microsoft, la fel de nesatul.

Reply With Quote