Single post: iPhone 4
-
Senior Member
si eu sunt in love....iar pretul il face chiar accesibil. avand in vedere ca va fi si o versiune iWork pentru el, poti sa si lucrezi pe el, ceea ce il transforma intr-un mini laptop. oricum cred ca vor fi mult mai multe aplicatii disponibile si pana la urma va fi privit mai mult ca un tablet PC decat e-book reader combinat cu player de filme/muzica.
din ce scrie pe endgadget, sim-ul pentru versiunea 3G este unul special? nu e ca orice sim de telefon asa cum e si cel pentru modemurile 3G pe usb? asta ar complica destul de rau lucrurile. bine, ma multumesc si cu versiunea wifi, dar na...frumos ar fi fost sa-l avem full-featured.
inca o chestie. de ce presupuneti ca se va face jailbreak? (whatever that is...sorry, nu am iphone si nu cunosc detalii insa presupun ca se refera la modare si instalare de homebrew). credeti ca nu vor fi protectii adaugate in plus fata de iphone?
maniac360, pretul incepe de la 499USD (si nu vad de ce nu am putea apela la cei de pe acest forum care aduc din SUA/UK). mie de ex mi-ar conveni versiunea respectiva, mai ales ca nu tin mortis sa am mp3uri si filme cu tona pe el iar cartile hai sa fim serios..cit pot ocupa. tu ai vazut filmul de pe apple.com ca sa vezi cum ruleaza aplicatia pentru carti? feelingul este fff apropiat de cel natural iar asta o spune o persoana (subsemnatul) care in viata ei nu a putut citi nici macar o carte pe monitor.