Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
se adreseaza celor care sunt obisnuiti cu un iphone. nu cred ca trebe sa fii un milionar pentru a avea un iphone, la fel cum pretul acesta (in dolari si la ei) mi se pare mai mult decat rezonabil, avand in vedere faptul ca are ecranul de iPhone "putin" mai mare.

o sa avanseze in asa fel, incat vor face monitoare de calculator ( 24"-27" ) ca la iPad si iPhone

o sa incep sa adorm plangand pana nu-mi iau un iPad

Cat de iPhone 4G, nu prea mai avea "loc" acum, sa-l prezinte. se puteau intampla 2 lucruri. ori lumea "uita" de iPad si ramanea cu gandu la iPhone 4G, ori invers. oricum, unu din 2 produse era eclipsat de celalalt.

Ramane sa asteptam pana prin iulie si vedem
@hostile Eu mi-am luat Iphone 3G 8GB de pe okazii cu 1100 RON acum un an. Functiona perfect si functioneaza perfect. Nu consider ca e chiar atat de inaccesibil. Daca nu iti place sa iti iei un produs SH ai putea sa iti iei unul nou pentru ca Iphone este telefonul caruia ii scade cel mai putin valoarea in timp (cred ca il pot da pe al meu acum cu 1000 RON din cate am vazut) si iti recuperezi apoi o mare parte din bani. (Am avut un HTC Touch Dual pe care am dat 1300 RON si dupa un an jumate abia am luat 450 RON pe el)

Iphone 4G este un must buy pentru mine in aceasta vara . Sincer iPad e ceva fenomenal dar nu prea ii vad utilitatea (cel putin pentru mine). Acasa PC si la munca PC, cand pleci intr-o excursie nu cred ca mai ai nevoie de Internet etc...Probabil pentru studenti, promoteri nu stiu...