Single post: Mass Effect 2
-
Senior Member

Originally Posted by
St Mael
Dj Mo, eu as fi recomandat sa faci macar un speed run de Mass Effect 1 inainte de 2 fiindca, dupa umila mea parere, Mass Effect 2 e o experienta infinit mai saraca daca nu este importat un caracter din Mass Effect 1. Crede-ma, o mare parte din joc nu poate fi vazuta daca se incepe un caracter nou direct din Mass Effect 2 deoarece sunt toate acele personaje interesante din ME1 care pot fi reintalnite in ME2 si care asa jocul le trateaza ca si cum ar fi moarte, ne mai facand parte din povestea jocului, se considera ca cei care joaca direct 2-ul oricum nu ar cunoaste aceste personaje. Ma refer la personaje ca Wrex, Shiala, Gianna Parasini sau Rana Thanoptis pentru cei care isi amintesc de ei. Plus ca asa se pierde posibil 75% din misiunile secundare fiindca din experienta mea marea majoritate din ele au fost oferite de acele personaje cu care ma reintalneam pe parcursul jocului. Si astea pe langa faptul ca experienta nu mai este una atat de personala fata cum ar putea fi daca este definita de toate deciziile care le-ai facut in primul joc.
P.S. Jocul chiar este fabulos.
Ai omis-o si pe Helena Blake, cea cu Criminal Lords
Care acum are o slujba foarte interesanta