Bobby, pai da , am vrut sa dau doar cateva exemple ca defapt ele sunt bineinteles mai multe, am intalnit-o si pe Helena Blake intr-un colt mai latularnic .

Dynamix, treaba ta daca nu crezi, eu iti spun cum e. Chiar si la Wrex e o diferenta uriasa pe Tuchanka daca el e viu sau nu, insa nu pot sa spun exact care e situatia fara spoilere. E indeajuns sa stiti ca receptia pe Tuchanka e mult mai rece si agresiva daca a fost omorat, iar altfel o sa reintalniti un Wrex foarte emotionat sa isi revada vechiul prieten si o sa aflati niste lucruri foarte interesante despre ce l-a preocupat in ultimii 2 ani si ce a realizat el pe Tuchanka in acest timp.

Cat despre acele misiuni secundare, cateva exemple care imi vin acum repede in minte ar fi cel pe care il primiti de la Shiala care e legat de colonia de pe Feros si ce s-a intamplat acolo dupa distrugerea Thorianului, cel de la Gianna Parasini care acum este un procuror sub acoperire pe Illium sau cel al lui Conrad Verner care inca este un idiot lol. Practic cam tot ce este pe Illium in materie de misiuni secundare este oferite numai de personaje care sunt acolo doar daca importati o salvare din primul joc si daca acea salvare contine decizille care le permite sa fie acolo.