Quote Originally Posted by Radoo View Post
Şi ce problemă ai tu cu "miştocăreala"? Fiecare are voie să-şi spună părerea.
Daca parerea ta se reduce la poze cu tampoane, atunci poti sa ti-o pastrezi linistit. Aria funny din cate stiu eu era aici Funny - Console Games Forum

De fapt cu asemenea exemple (jenante) ma mir ca nu se discuta despre atu-urile unui astfel de device. N-am vazut pe nimeni sa spuna "wow" vazand un LCD cu panel IPS si LED backlight. Daca LED-urile sunt ceva comun deja, IPS e mai greu de gasit intr-un alt device. S-IPS sunt folosite de obicei de catre monitoarele profesionale, iar IPS ca frate mai mic sunt sigur ca are acelasi gamut si unghi de vizualizare (adica foarte mare). Si daca IPS-uri se gasesc greu, IPS-uri cu multitouch nu cred ca veti mai gasi la alt table/device. Un factor mai mare de wow nu ar fi fost decat daca ar fi venit cu OLED.

La fel, nu am vazut pe nimeni sa spuna "wow" auzind de 10 ore de video la un device de 680 grame si diagonala de 9.7". Cel mai apropiat ar fi un Atom netbook, dar cu o greutate dubla si cu viteza melcului turbat.

Nu vad sa spuna nimeni nimic despre calitatea oferita de Apple sau despre minutiozitatea si atentia oferita pana si celui mai mic aspect. Eu de exemplu numai cand am vazut cum se da la pagina urmatoare si am ramas paf. Cred ca daca vor introduce si sunetul specific hartiei, va fi cel mai apropiat sentiment de a tine cu adevarat o carte in mana.

Spunea MonkY mai devreme ceva legat de GPS. Serios acum, dati un search si vedeti cat costa un GPS de 7" si mai vorbim dupa. Nu zic ca e un device de folosit exclusiv ca GPS, dar totusi este ceva mai mult decat special numai in acest domeniu.

Mai departe, nu vad pe nimeni sa vorbeasca de calitatea audio/video la care Apple a stat intotdeauna cat mai aproape de nota 10. Multi dau exemple cu alternative gen MSI (si pentru ca tot mi-am adus aminte de MSI, ultimul meu laptop MSI avea o placa de sunet atat de execrabila - un Soundmax - incat am fost nevoit sa-mi achizitionez un Creative extern) dar nu vad grad de comparatie la nimic din ce tine de audio/video. Chiar si in 1024 x 768 cu antialiasingul tipic Apple, cred ca va fi cel mai "crisp" text posibil. O placere sa citesti ceva, sa faci un browsing.

Iarasi o idee de exceptie mi s-a parut acel iPad Case. care iti da posibilitatea (pe langa protectia iPad-ului) sa-l pozitionezi cum doresti. Foarte ingenioasa ideea.

Ce mi-as mai dori eu de la iPad ? Mi-as dori un connection kit care sa contina un card reader gen All-in-one si nu doar pentru SD-uri. Camerele mele folosesc Compact Flash si automat ma limiteaza chestia asta. Iarasi, mi-as dori sa accepte SIM-uri normale. Desi am citit ca Orange & co deja au comandat astfel de micro SIM-uri, as vrea sa pot fi lasat sa folosesc ce SIM doresc eu. Si nu in ultimul rand, mi-as fi dorit ca acel tv connector sa scoata 720p si nu doar 576p. In rest, Bravo Apple !