It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Ma intereseaza cateva teme care sa mearga cu firmware-ul 6.20 .
Mai clar ... sa acopere toate icoanele pe care le aduce in plus versiunea 6.20 .
Pana acum am gasit cateva teme care mi-au placut dar unele iconite ramaneau cele originale . Presupun datorita faptului ca temele erau mai vechi decat versinea de firmware .
Ma poate ajuta cineva ?
Mda, asa se intampla la unele raman iconitele originale, tema nu este adaptata pentru versiunea respectiva.O tema PTF merge pe orice versiunea, dar una CTF care e mai smechera si mai si mananca din viteaza procesorului este adaptata pentru versiunea respectiva,iconitele sunt aranjate altfel,sunetele sunt diferite si scrisul de asemenea.
Eu folosesc tema asta de ceva timp, este super, ce n-as da sa o gasesc si pentru PS3