It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Eu in perioada aceea mi-am facut un PC special pentru Crysis care mergea din pacate doar pe medium, m-a costat destul de mult pentru atunci, poate luam 2 PS3-uri pe banii aia, si din cauza asta Crysis a fost catalogat drept tech-demo de majoritatea. Plus ca schimbarea din insula tropicala in mediu artic era total originala, as fi vrut in schimb sa fie doar un razboi cu coreenii fara extraterestii, chiar aveai un fealing bun.
Deci stai sa inteleg...tu ti-ai facut un pc special pentru Crysis la vremea aceea care a costat cat 2 ps3-uri(care la vremea aceea erau vreo 17 mil. in magazinele noastre) si ti-o mers pe medium settings...cam improbabil ca un calc de 3400 RON sa nu ruleze pe high Crysis la o rezolutie rezonabila.
Originally Posted by maniac360
Care-i rostul sa lansezi un joc pe care-l pot juca doar cativa utilizatori? Adica eu nu vad logica producatorilor si in plus se plang ca nu au avut vanzari
Cand a aparut Crysis mie imi mergea pe la 25fps pe setari medii la 720p cu doua placi 8800 ultra in sli si cu quad core extreme si 4 gb ram. Cu alte cuvinte Crysis = optimizare zero. L-am comparat cu cateva jocuri de pe xbox360 si nu mi s-a parut cine stie ce. Deci Crysis = 15 minute de gameplay pentru mine.
Revenind la subiectul topicului am si eu o intrebare: De ce in majoritatea jocurilor (sau a filmelor) actiunea se petrece in USA (NY,LA,etc)?
Culmea ca in video-ul de mai jos user-ul are componentele prezentate de tine insa nu are 4gb ci 2gb RAM si lui ii merge cu ~30fps totul la maxim la rez de 720p. Quad core extreme daca l-ai luat pentru Crysis l-ai luat degeaba pt. ca jocul nu suporta quad core...insa pentru viitor e bun.