Single post: Crysis 2: primele detalii si imagini
-
Member

Originally Posted by
maniac360
Care-i rostul sa lansezi un joc pe care-l pot juca doar cativa utilizatori? Adica eu nu vad logica producatorilor si in plus se plang ca nu au avut vanzari

Cand a aparut Crysis mie imi mergea pe la 25fps pe setari medii la 720p cu doua placi 8800 ultra in sli si cu quad core extreme si 4 gb ram. Cu alte cuvinte Crysis = optimizare zero. L-am comparat cu cateva jocuri de pe xbox360 si nu mi s-a parut cine stie ce. Deci Crysis = 15 minute de gameplay pentru mine.
Revenind la subiectul topicului am si eu o intrebare: De ce in majoritatea jocurilor (sau a filmelor) actiunea se petrece in USA (NY,LA,etc)?
Optimizare zero este din nou o exagerare, pur si simplu avea niste cerinte care nu erau indeplinite. Nu a fost nici primul si nu o sa fie nici ultimul joc care impinge limitelor PC, asta era traditia gamingului pe aceasta platforma si sincer o parte din farmecul sau. Sunt inca multe jocuri de nisa lansate, cu buna stiinta fata de vanzari, iar Crysis are propria nisa prin standardele ridicate de grafica. Au mers pe o ideea realista ca nu va rulat de toti la maxim, de aceeas au impins ideea ca jocul este conceput sa mearga pe medium iar maxim este un bonus pentru cine poate. Dar destul cu asta...
Cat despre intrebarea legata de settingul jocurilor si filmelor raspunsul este simplu. Aleg pur si simplu cea mai populara zona, cea mai inradacinata in pop culture din lume, cu landmarks recunoscute de toti. E put si simplu o chestiune de popularitate. America este practic leaganul pop culture in momentul asta si multi profita de asta. Una e sa vezi Casa Alba explodand, alta e sa vezi Casa Poporului...
Sincer m-am saturat si eu de cate jocuri prezinta NY sau de cate imagini cu NY/San Francisco/LA sau clonele lor GTA in flacari am vazut. Nu cred ca o sa scapam prea curand de ele.