It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Da. Aia este. Nu imi plac doua chestii, fata de primul joc.
Nu mai tine cont de interior sau exterior si sta mereu cu cascalia pe cap. Modalitate de a scana planetele. Foarte greaoaie, cu toate ca am upgrade la scanner. Poate ca o sa mi se para mai ok acum, ca am 60 drone din alea. Este cam aiurea sa fii intr-o galaxie cu 5 planete si sa trebuiasca sa o parasesti mereu ca nu mai ai ce trimite pe ele.
Daca il lasi fara cascalie, o sa si-o puna el automat cand situatia o cere (de ex pe collector's derelict ship). La inceput si pe mine ma enerva. Mergeam prin Citadel, vorbeam cu diversi oameni si parca nu respiram acelasi aer...Modalitatea de scanare e mai nasoala la inceput dar apoi e mai ok; plictisitor dar esti motivat de upgradeuri . Oricum upgrade-urile la arme, armura etc sunt importante si ar fi fost pacat sa le poti cerceta prea usor.