Buna ziua, vaporosi.

Ca si Kino, desi am citit aproape toate posturile subiectului, nu m-am putut hotari asupra unei marci dintre cele discutate aici. In plus, call me picky, dar prefer site-urile care la sectiunea "Despre noi" insereaza oarece date de identificare ale comerciantului, nu povestea tigarii electronice (caz in care chiar inteleg apetenta celor care cumpara de pe okazii: acelasi risc, dar preturi mai mici).

Mai mult, cautand pe numeroase site-uri romanesti, am constatat ca oferta de grade de concentratie a continutului de nicotina este extrem de limitata. De-a lungul anilor, desi nu am reusit sa reduc numarul de tigari, am redus concentratia, ajungand la light sau super-light (0.4 sau 0.3 mg nicotina). Singura firma la care am gasit concentratii mici, livra in Romania si avea date de identificare ale firmei s-a dovedit a fi cigarti, care m-a atras nu cu pretul (din cauza caruia am luat doar un mini-kit, adica o singura baterie), ci cu promotia (v. mai jos).

Abia am primit azi pachetul si inca nu ma pot pronunta asupra efectelor utilizarii pe termen lung, dar pot sa spun ca am fost extrem de impresionata de promptitudinea si amabilitatea comersantului (iar eu sunt, recunosc, un client foarte pretentios). Partea de snobism (pe care mi-o recunosc doar in aceasta privinta) a fost posibilitatea de personalizare a bateriei. Acum fumez tigari cu... modele gotice (da, stiu cum suna asta, lol). O sa mai vaporizez ce-o sa mai vaporizez si va tin la curent cu evolutia.