Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
02-02-2010 13:49 #2395 SP
Member
Un mic clasament personal, fost fumator de 2-3 pachete de ţigări pe zi, FACUT din propria experienta
sau din experienta amicilor care nu m-au ascultat si si-au luat ce le-a busit lor mintea:
1.
Categoria mini (dse 101,102,103,104, JkY 306)
Cartus foarte mic (3-4 picaturi), se refilleaza greu, intra lichidul in gura des, bateria tine putin.
- Modele adresat celor care fumau 10-15 tigari pe zi si au chef de o ţeapă.
---------------------------------------------------------------
2.
Categoria medie:
Am testat doar DSE901.
Baterie medie, cartus mediu, aburi medii.
Intra lichidul in gura doar daca pui prea mult, la fel si cu bateria o patesti daca pui prea mult lichid.
-Model adresat fumatorilor de 1 pachet pe zi.
-----------------------------------------------------------
Categoria mare:
1 - DSE801:
Baterie buna (2-3 ore) cartus mare (1.5 ML de lichid).
Lichidul cam curge din atomizor, asta e modelul.
Aburi destui, nimic de reprosat...
2 - JOYE 510 Cu MEGA BATERIE.
Atomizor rezistent in timp si performante excelente ca aburi.
Pot sa reprosez doar ca consuma lichid peste medie si e energofag.
Cartus mediu (1 ml de lichid)
Nu curge lichid spre baterie decat daca pui foarte mult lichid in atomizor sau cartus si asta se intimpla foarte rar...
- Modele adesate celor care fumeaza de la 2 pachete in sus.
----------------------------------------------------------------------
Din ce am testat eu pina acuma:
DSE801 - experienta buna, atomizoare care decedau si dupa 2 sapt. de folosinta.
DSE901 - experienta buna, atomizoare care decedau si dupa 2-3 sapt. de folosinta.
JOYE 501 - Nici un atomizor decedat in 3 luni de folosinta, acest model e excelent la ce aburi scoate, atomizorul in timp pierde din performante, doar sunt consumabile dar in in nici un caz nu decedeaza subit cum am patit cu alte modele
DSE103 - CEL mai prost si mai putin fiabil din toate modelele, cartus foarte mic, baterie care sa treaca de 45 de minute nu am vazut inca, mai mult de 3 picaturi daca pui risti sa inneci atomizorul.
Concluzia trageti-o voi.
Kino -Fac pariu cu tine ca in maxim 1 luna iti vei schimba tigara sau vei trece inapoi pe tigarile normale..
De ce zic asta.. modelele mini nu-s reusite absolut deloc si la un moment dat te vei satura de cate belele o sa ai...
moog - 901 e ok daca esti multumit de aburii scosi.
Daca ai de gand sa-ti iei altceva iti recomand 510-le cu megabaterie...
Ai autonomie de 4-5 ore fara probleme numai sa nu stai in frig prea mult, frigul scade capacitatea oricarei baterii de tigara.