Single post: Avatar retras si interzicerea difuzarii lui in Romania - Posibil adevarat !!
-
Senior Member

Originally Posted by
GuCOZA
Doamne bine ca nu-i pe bune si ca nu o sa vedem din nou filme care il au in "rolul principal' Sergiu Nicolaescu,"rol secundar" Sergiu Nicolaescu, "regizor' Sergiu Nicolaescu,...,"inginer de salubritate" Sergiu Nicolaescu...sau replici de genu "un fleac mau ciuruit"
Dupa ce au renuntat la Sean Connery, realizatorii lui James Bond l-ar fi dorit pe Sergiu Nicolaescu viitorul James Bond dar nu a fost de acord 'compostatul'.
Eu zic ca n-a fost rau deloc, doar ca ne-am saturat de el ca prea a fost peste tot si-n toate. Oricum, din nefericire nu prea mai are mult de trait si in curand vom avea parte de postari cu "RIP" si "ce talentat era si cum mi-a schimbat viata".
Ontopic: nu cred ca religia e chiar atat de inversunata impotriva acestui tip de filme, insa intr-o perioada in care stiinta castiga cel mai mult teren si Greenpeace are mai multi adepti decat Biserica Catolica (mitul incalzirii globale il bate pe Iisus) sunt disperati si se agata de ORICE ca sa-si mai faca un pic de reclama.