Single post: Street Fighter 4 - PS3
-
03-02-2010 01:16 #1224 SP
Junior Member

Originally Posted by
Minimize
Da, tocmai am incercat ultima la Crimson Viper era singura care nu o facusem acum
8 luni in urma de cand nu m-am atins de challenges.
Daca e sa o luam teoretic am batut jocul inainte ca tu sa apuci sa-l joci Vyper

99% la 2 sapt de la lansarea versiunii de console.
Stop trolling, ai jucat si joci numai varianta PC iar daca "iti repari" acel PS3, Cristian abia te asteapta ; are o ciuda in el

rasp la primu quote: scuze scuze si explicatii, teoretic erai la 99% si eu la 100% cu mult inaintea ta, ai terminat jocu inaintea mea? BIG LOL, de prieteni ai auzit? uite ca printr-o minune am prieteni consolisti O.O uau, poate am mers la ei si am terminat jocul, eh da cum sa ma indoiesc eu de prezicerile tale, tu stii totu doar (whos the troll now?)
rasp la 2nd quote: iar faci preziceri? ce cauti ma nene pe aici daca esti nostradamus? da joc FOARTE mult varianta de PC, asta se datoreaza consolei mele ce face figuri de cand am luat-o, ah da o sa fac exceptie sa nu zic de cand am eu ps3, sunt sigur ca stii oricum fiind un prezicator. Si daca cristian e la fel de bun ca prietenu tau care are id-ul tau de PC la ora actuala, atunci nu am graba, la ora actuala doar prietenul meu CIREEE care este roman si ar fi in top 5 pe versiunea PC daca nu ar fi locurile alea de 9999999999 ma bate si cu un ratio nu prea extrem. Prin urmare tot ce am zis spre deosebire de altii care vorbesc din ce viseaza eu ma bazez pe lucruri concrete ce se pot verifica. (yet again u was trolling mister i was at 99% oaaa oaaa)