Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
In legatura ca interzicerea in Romania... acum cica baga o lege prin care se interzic desenele animate (alea volente), si tipa care isi exprima parerea zicea de tom & jerry (taiatul unei pisici nu se compara cu aruncatul in aer a unei cladiri) cum ca ce pasnice erau desenele de demult. Eu personal am o colectie de casete(de cand eram mai mic) cu tot ce iesise Disney de prin 1996 pana in 2002 si sincer eu sunt de parere ca lumea mai trebuie sa treaca de printese si printi dar capodoperele sa nu fie uitate.
Si cu ce o sa inlocuiasca acele desene animate violente? Povestile cu Fat Frumos unde se taie capete si mai stiu eu ce alte povesti de genul ca nu imi vin in minte acum. Si apoi sa zicem ca tinem copii in lumea asta de vis cu feti frumosi si printese in care totul este bine si frumos la scoala ce fac schimba toata literatura in care apar scene de razboi, sinucideri. Si cu Biblia ce se va face??? In ea nu sunt violente? Daca ar fi dupa astia ar trebui sa fim intr-o lume virtuala gen matrix (prima varianta facuta de masini care a dat gres pentru ca toate erau bune si frumoase). Niste sariti de pe fix.