La primul contact, dupa 4-5 ore de joc, imi place enorm. Am avut placerea sa joc sub comanda lui Recs14, care s-a dovedit un lider foarte bun. De fapt aici este tot secretul, un lider bun iti transforma total (in bine) experienta in MAG. Senzatia de razboi este foarte puternica, iar in unele momente devine coplesitoare. Mai stiti secventa din MW2, la inceput, cand patrulezi in Humvee prin oras si esti atacat? Sau finalul din Killzone 2, pe scarile lui Radec? Asa este tot timpul in MAG. In timp ce alergi spre obiective, simti cum creste intensitatea luptei, gloantele zboara pe langa tine, artileria iti decimeaza squad-ul, te rogi sa ai medici pe aproape, parasutistii cad pe unde apuca....it can get epic.

Repet, totul, dar TOTUL, se bazeaza pe echipa. Ca Rambo, nu rezolvi absolut nimic. Skill tree-ul este foarte bine facut, in sensul ca efectiv simti fiecare lucru deblocat, nimic nu este inutil, bagat doar sa fie la numar. Am inceput cu Raven, poate si pentru ca se afla momentan in dificultate, in acest razboi, fiecare victorie fiind mai dulce. Hartile sunt bune, practic camping-ul fiind inexistent. Lag zero. Chat-ul functioneaza foarte bine, era si culmea tocmai aici sa nu stea bine. Grafica este putin imbunatatita fata de versiunea BETA. Din momentul in care apesi DEPLOY, nu cred ca dureaza 15-20 de secunde pana sa inceapa jocul.

Good job Zipper, good job.