Cum s-a mai spus si de catre voi e in totalitate vina parintilor, dupa mine nu exista oameni bolnavi la cap, exista doar oameni ce au fost prost indrumati de mici. Atata vreme cat parintii nu sunt in stare/nu vor/nu au timp (Monky ne-a dat un exemplu foarte bun aici http://www.consolegames.ro/forum/f35...-sad-but-true/) sa isi educe odraslele vor exista astfel de cazuri fiindca mintea unui copil este "frageda" nestiind sa faca prea bine diferenta intre bine si rau (nu stie bine sa se stearga la fund, apoi sa distinga ce e rau si ce e bine).

Subconstientul unui copil de 10 ani va fi afectat cand va juca un joc in genul Manhunt, Silent Hill, GTA sau mai stiu eu ce altceva dar pe fiecare coperta a unui joc/cd cu muzica/dvd cu film scrie mare si clar 18+, daca parintele e idiot si il lasa sa joace la astfel de jocuri cand nu are varsta pe care producatorii aia nu au pus-o acolo de flori de cuc, cred ca sunteti de acord ca intr-un fel sau altul copilul ala va fi afectat si va aduce la tot felul de nenorociri.

Asa ca nu exista joc/film/desen animat violent, exista doar parinti iresponsabili care au facut un copil doar din placerea de face sex , iar "gujbetii" astia de pe la CNA si altfe astfel de istitutii atat asteapta sa isi exercite ei dreptul de a priva populatia de anumite lucruri, sa ne arate ei cat de "responsabili" sunt... mi-e sila