Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mass Effect 2
-
Member

Originally Posted by
St Mael
Am progresat forte mult fara fie nevoie sa ma apuc sa scanez, defapt eu am scanat foarte putin in jocurile mele. Motivul e ca daca joci cu un caracter importat primesti un bonus de 60000 de elemente pentru fiecare resursa in parte, si doar astea cu care incepeam sunt indeajuns incat sa faci toate upgradurile necesare ca atacul final sa decurga perfect. Deci daca este importat un caracter nu mai e nevoie sa scanati deloc daca nu vreti fiindca sunt destule resurse pentru a face cele cateva upgrade-uri care influenteaza decurgerea in poveste, plus o gramada de alte upgrade-uri suplimentare pentru echipa, doar daca eventual vreti sa le faceti pe absolut toate va trebui sa mai insistati pe scanari.
Umm...la mine cum a fost valabil Tech Lab-ul am terminat toate cele 60k resurse instant.Am mai farmat cel putin inca 100k din fiecare (40k EZ) pentru a nu mai fi nevoie de alt farm run (am bagat azi de dimineata 2 ore jumate de farmat planete Rich).Daca ai diversitate in echipa (in ceea ce priveste armele,tech si armura) vor trebui adunate multe resurse pentru a duce tot la 5/5.
app: Armele din clasa Heavy Pistol sunt cele mai puternice,exceptand Snipers si Heavy Weapons.