Single post: Avatar retras si interzicerea difuzarii lui in Romania - Posibil adevarat !!
-
Member
Tocmai, parintii de azi au impresia ca daca iau unui copil o consola sau un PC o sa fie bine pentru ca scapa de gura lor.
Doar ei stau cuminti ore in sir pe zi in fata ecranului. E liniste si pace in casa, nu alearga nimeni de nebun, nu te streseaza nimeni.
Corect ?!
Normal ca e vina parintilor ! Omul este un animal social, invata prin exemplu, mai ales in varsta copilariei. Ce naiba te astepti sa invete copilul ala care sta non stop cu ochii beliti in ecran ? Ce aptitudini sociale sa aiba el ? Cum sa distinga intre bine si rau, cand joaca (asa cum ati zis si voi) manhunt sau GTA 4 ?!
Uite simplu, in principiu invata ca violenta nu ar trebui sa lipseasca din atitudinea unui individ. Vedeti n cazuri in care copilul si-a omorat parintii ca i-au luat nu stiu ce joc, si i-au interzis sa se uite la TV. La ce altceva sa ne asteptam ?
Si nici macar nu-l vezi pe vreunul sa joace Flower sau stiu eu ce... Dar stai, nici asa nu e bine, ca apoi cine stie ce idei are copilul ala ca poate zbura pe campuri lol.
DeathWings : Referitor la oamenii bolnavi la cap innascuti sa nu intram in discutia asta pentru ca exista o larga tematica de boli neurologice sau predispozitii catre astfel de boli.
Referindu-ne la suicid, tin sa mentionez ca depresia este o boala, nu un simptom, si care este luata in serios de toata lumea medicala (mai putin la noi). Si de multe ori, desi pari compensat (ok), boala inca este ingropata undeva. In unele cazuri este de ajuns un stimul emotional mai puternic ca sa declanseze o cascada ce de multe ori se termina tragic.