Maine-poimaine o sa vad ca se interzice si Harry Potter pt ca are mesaje subliminale care instiga la vrajitorie si la venerarea diavolului.
Stati calmi, nu va interzice nimeni Avatar, am iesit demult din comunism si nici nu mai suntem in timpurile fanatismului religios.

Jocurile video, filmele, desenele animate sunt doar motive cu care se amagesc sau se apara parintii odraslelor care se sinucid sau comit tot felul de crime si delicte(pustiu de 14 ani care i'a bagat un cutit in gat maica'sii ca i'a taiat netul, adolescentii aia din Germania care au spart o casa din cauza GTA etc.). Chiar daca toate filmele, desenele si jocurile au un sistem de rating pentru toate categoriile de varsta, nu sunt respectate pentru ca traim intr'o tara/societate in care banul dicteaza si n'o sa'i vedem niciodata pe cei care vand bilete si jocuri ca vor cere si un act de identitate inainte de tranzactie. Pe deasupra, nici parintii nu au control absolut asupra copilului, incat sa stie ca asta chiar merge la patinoar cand cere bani sa plece de acasa si de fapt se duce si se imbata prin vreo bodega. Totul depinde de parinti si felul in care isi educa odraslele.

Eu unul nu cred ca copilul lui nea Vasile de la tara, care ia bataie seara de seara de la taicasu' care vine mereu mort de beat se sinucide din cauza filmului Avatar.