[url]

---------- Post added 04-02-2010 at 10:03 AM ----------

Bun, m-am uitat la el și pot spune asta:

Uneori, pe mine, mă cam enervează James ăsta. Clipul a fost funny, no commen there, but come on... (chair nu știe juca nimic?)

Nu o spun asta ca să mă dau mare și tare...dar totuși WTF?!

Am trecut cu vederea cand s-a luat de Double Dragon 3: The Rosetta Stone (da �ntr-adevăr un joc mai greu dec�t majoritatea dar deloc imposibil). - L-am terminat (evident după ce m-am obișnuit cu el c�teva zile) pe c�nd aveam...8 ani (aprox.)

...și acum trece la Ninja Gaiden

Pe scurt (pentru cei care nu știu - mai tineri ) �ntr-adevăr seria Ninja Gaiden a fost și este grea dar...nu imposibil de grea.

Personal (nu știam pe-atunci cums tă treaba...jucam tot ce prindeam ) am �nceput cu:

Ninja Ryūkenden II: Ankoku no Jashinken (da avrianta japoneză...)
Ninja Ryūkenden (same thing)
Ninja Ryūkenden III: Yomi no Hakobune (Same thing)

...pot spune că n-am �nțeles nimic din poveste dar știam că trebuie să le termin. �mi plăceau la nebunie acele cut-scene-uri. Mi-am făcut propria poveste �n cap...(ce știam eu pe-atunci...).

Deci a fost 2.1.3.

Prima parte, de care se tot pl�nge James am terminat-o �ntr-o singură seară. Țin minte că era revelion lol (ai mei au plecat...și eu am rămas să mă joc). Am murit de c�teva ori...m-am enervat...am sărit ca un titirez...am prins care-i faza și gata. Da, recunosc...primul a fot cel mai greu din serie.

Dacă stau să le clasific dupa dificultate: 1-2-3 [3 cel mai frumos (din punct de vedere...artistic) dar și cel mai ușor].

Apoi (după ani buni) am pus m�na pe seria Gaiden �n engleză...și-am re-�nceput cu:

Ninja Gaiden
Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos
Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom

...am prins povestea (am rămas plăcut surprins c�nd mi-am dat seama că n-am prea deviat cu iamginația - multe faze le-am nimerit prima dată ) am re-trăit momentele. Gata.

Serios acuma...e airuea să vezi c�nd cineva se pl�nge de un joc excelent (o serie excelentă)