Snake, tu compari numai vinzarile retail, fara sa iei in considerare si varianta de PSN. e adevarat ca nu au fost raportate cifre pentru versiunea asta, insa cu siguranta vinzarile de acolo au echilibrat balanta. sa nu recunosti asta e ca si cum ai spune ca versiunea de PSN nu s-a vindut deloc, ceea ce nu are cum sa fie adevarat.

cit priveste lista ta de titluri eu faceam o comparatie intre oferta Sony si oferta MS ptr toamna asta, nu pe tot anul. da, asa cum ai listat si tu, sunt titluri precum NG2, Lost Odyssey, etc, insa eu vorbeam de lunile astea doua, octombrie si noiembrie, de vinzarile de dinainte de Craciun pentru ca astea aduc cei mai multi bani de obicei. (intr-adevar de Banjo uitasem insa ai mai jos o lista cu o parte din titlurile mentionate de tine care ori nu sunt exclusive, ori nu apar anul asta).

THE LAST REMNANT

Developer: Square Enix Co., Ltd.
Publisher: Square Enix, Inc.
Platform:
Xbox 360�video game and entertainment system from Microsoft /
PLAYSTATION�3 computer entertainment system
Genre: RPG
ESRB: Not Yet Rated
Ship Date: (Xbox 360) November 20, 2008 / (PLAYSTATION 3 system) TBA (deci e numai timed exclusive)

Alan Wake? Splinter Cell? where? when? in nici un caz anul asta.

Halo Wars
Fact Sheet July 2008
Title: “Halo Wars™”
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Ensemble Studios
Format: DVD for the Xbox 360™ video game system
ESRB Rating: Rating Pending
Availability: (First half of) 2009

so, vorbind strict de vinzarile dinainte de Craciun, in materie de exclusivitati Sony sta mai bine la numar. intr-adevar, cum spunea si Khan, asta poate sa nu insemne nimic, insa cel mai bine, zic eu, e sa asteptam si sa lasam cifrele sa vorbeasca. eu de ex sunt de parere ca Motorstorm 2 se va vinde fff bine pentru ca online, daca e ca primul, e ffff fun. so, te rog, nu te mai infierbanta atit. totul e relativ. dupa sarbatori o sa inceapa astia sa raporteze cifre si vedem atunci.

in plus de asta, indraznesc sa cred ca LBP se va vinde mai bine decit Gears 2 (daca tot ne batem in previziuni), insa sincer, mi-as dori ca ambele sa aiba parte de vinzari enorme pentru ca isi merita banii si cind spun enorme, spun mai mult de 3mil pina la Craciun.